Πώς να διαγράψετε μια επισήμανση στο Instagram

Για να διατηρείτε το προφίλ σας στο Instagram ενημερωμένο και να δείχνει τι μοιράζεστε αυτές τις μέρες, αντί για απαρχαιωμένο περιεχόμενο, χρειάζεστε έναν τρόπο να διαγράψετε τα Highlights του Instagram.

Το Instagram το έχει καταστήσει μια απλή εργασία και συμπεριέλαβε επιλογές επεξεργασίας, καθώς και τη δυνατότητα επαναφοράς των διαγραμμένων Επισημάνσεων.

Ανακαλύψτε τις οδηγίες βήμα προς βήμα για να αποκτήσετε τον πλήρη έλεγχο των Στιγμιότυπων της Ιστορίας σας.



Διαγραφή επισήμανσης στο Instagram

  1. Πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας.
  2. Πατήστε παρατεταμένα το Highlight για διαγραφή.
  3. Πατήστε 'Διαγραφή επισήμανσης'
  4. Επιβεβαιώστε την επιλογή σας για να 'διαγράψετε' το Highlight.

Βήμα 1: Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ σας

Στην εφαρμογή, το εικονίδιο του προφίλ σας βρίσκεται κάτω δεξιά στην οθόνη σας.

Χρησιμοποιώντας το Instagram.com σε ένα πρόγραμμα περιήγησης, βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Όλες οι καλύτερες στιγμές σας εμφανίζονται κάτω από την περιοχή 'Ανακαλύψτε άτομα'.

Βήμα 2: Πατήστε παρατεταμένα το Επισήμανση που θέλετε να διαγράψετε

Ένα σύντομο πάτημα στο Highlight θα παίξει την ιστορία. Πατήστε παρατεταμένα για εκκίνηση του μενού επιλογών για την επιλεγμένη Επισήμανση.

Βήμα 3: Πατήστε στο 'Διαγραφή επισήμανσης'

Μόλις πατήσετε για 'διαγραφή Επισήμανσης', εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο διαλόγου που σας ζητά να επιβεβαιώσετε το αίτημα 'διαγραφής'.

Βήμα 4: Επιβεβαιώστε την επιλογή σας για να 'διαγράψετε' το Highlight

Τι συμβαίνει όταν διαγράφετε τα Highlights στο Instagram;

Οι διαγραμμένες επισημάνσεις αφαιρούνται μόνο από το προφίλ σας. Όχι από τον λογαριασμό σας. Τουλάχιστον όχι αμέσως.

Το πόσο καιρό το περιεχόμενο παραμένει διαθέσιμο σε εσάς (αλλά αόρατο σε άλλους που βλέπουν το προφίλ σας) εξαρτάται από το αν έχετε ενεργοποιήσει το Αρχείο Ιστοριών.

Για να αποθηκεύσετε τα Highlights ως ιδιωτικά Highlights τα οποία μπορείτε να επεξεργαστείτε και να επαναφέρετε εντός 30 ημερών, πρέπει να ενεργοποιήσετε τη ρύθμιση αρχείου ιστορίας στο προφίλ σας στο Instagram.

Χωρίς αρχειοθέτηση ιστοριών, εξαφανίζονται από τον φάκελο που διαγράφηκαν πρόσφατα μέσα σε 24 ώρες.

Πώς να αποθηκεύσετε τα διαγραμμένα Highlights στο Instagram για 30 ημέρες

Η ρύθμιση για τον έλεγχο της χρονικής διάρκειας ανάκτησης των διαγραμμένων Επισημάνσεων στο Instagram ονομάζεται 'Αποθήκευση ιστορίας στο αρχείο'.

Για να το ενεργοποιήσετε…

  1. Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ σας
  2. Πατήστε τις 3 οριζόντιες γραμμές στην επάνω δεξιά γωνία
  3. Πατήστε Ρυθμίσεις
  4. Πατήστε στο Απόρρητο
  5. Πατήστε στο Story
  6. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην επιλογή 'Αποθήκευση ιστορίας στο αρχείο' και πατήστε για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία.

Βήμα 1: Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ σας

Από εδώ, αντί να επιλέξετε Επισήμανση, πατήστε στις τρεις οριζόντιες γραμμές επάνω δεξιά.

Βήμα 2: Πατήστε τις 3 οριζόντιες γραμμές στην επάνω δεξιά γωνία

Βήμα 3: Πατήστε Ρυθμίσεις

Η πρώτη επιλογή είναι ο κύριος πίνακας ελέγχου για όλες τις ρυθμίσεις σας στο Instagram. Οτιδήποτε σχετίζεται με λογαριασμό, εδώ θα το βρείτε.

Βήμα 4: Πατήστε στο Απόρρητο

Οι ρυθμίσεις απορρήτου ελέγχουν τον τρόπο κοινής χρήσης του περιεχομένου σας, συμπεριλαμβανομένης της διάρκειας προβολής των ιστοριών (εκτός εάν δημιουργήσετε μια ιδιωτική ιστορία στο Instagram)

Βήμα 5: Πατήστε στο Story

Καθώς οι Επισημάνσεις αποθηκεύονται ως Ιστορίες στο Instagram, επιλέξτε Ιστορίες στις ρυθμίσεις απορρήτου για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία αρχειοθέτησης ιστοριών.

Βήμα 6: Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην επιλογή 'Αποθήκευση ιστορίας στο αρχείο' και πατήστε για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία.

Με ενεργοποιημένη αυτήν τη δυνατότητα, όλες οι ιστορίες σας (και τα κυριότερα σημεία τους) αρχειοθετούνται για 30 ημέρες.

Ενεργοποιώντας τη λειτουργία Αρχείο ιστορίας, σας δίνει περισσότερο χρόνο για να ελέγξετε το περιεχόμενό σας και να κάνετε αλλαγές, στη συνέχεια να αποφασίσετε εάν θέλετε να εξαφανιστεί οριστικά ή να το επαναφέρετε ή να το επεξεργαστείτε και μετά να το επαναφέρετε.

Πώς να επαναφέρετε τα διαγραμμένα Highlights στο Instagram

  1. Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ σας κάτω δεξιά στην οθόνη
  2. Πατήστε τις 3 οριζόντιες γραμμές στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης
  3. Πατήστε 'Η δραστηριότητά σας'
  4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε την καρτέλα 'Πρόσφατα διαγραμμένα' (δεύτερη τελευταία επιλογή)
  5. Επιλέξτε την επισήμανση για επαναφορά
  6. Πατήστε το κουμπί 'περισσότερα' κάτω αριστερά
  7. Πατήστε 'Επαναφορά'
  8. Πατήστε «Επιβεβαίωση» στην επόμενη οθόνη,

Βήμα 1: Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ σας

Να θυμάστε ότι αυτό βρίσκεται κάτω δεξιά όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, αλλά στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης εάν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης.

Βήμα 2: Πατήστε τις 3 οριζόντιες γραμμές (εικονίδιο Hamburger)


Αυτό είναι που σας κάνει να σκεφτείτε ένα χάμπουργκερ, εξ ου και ο λόγος για το ψευδώνυμο αυτού του εικονιδίου.

Βήμα 3: Πατήστε 'Η δραστηριότητά σας'

Λάβετε υπόψη ότι οι ρυθμίσεις 'Η δραστηριότητά σας' είναι μια δυνατότητα εντός εφαρμογής. Δεν είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο.

Βήμα 4: Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε την καρτέλα 'Πρόσφατα διαγραμμένα' (δεύτερη τελευταία επιλογή)

Όλο το διαγραμμένο περιεχόμενο θα εμφανιστεί σε αυτόν τον φάκελο. Όχι μόνο Στιγμιότυπα και ιστορίες.

Βήμα 5: Επιλέξτε την επισήμανση για επαναφορά

Στο κάτω μέρος κάθε εικόνας στον φάκελο Πρόσφατα διαγραμμένα, δείχνει τον αριθμό των ημερών που θα σας ενημερώσει για πόσο καιρό θα διαγραφεί οριστικά από το Instagram.

Εάν σκοπεύετε να επεξεργαστείτε μέρη της ιστορίας για να τα δημοσιεύσετε εκ νέου, αυτός είναι ο χρόνος που απομένει για να μην έχετε πλέον αυτήν την επιλογή.

Βήμα 6: Πατήστε το κουμπί 'Περισσότερα' κάτω αριστερά

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της επαναφοράς διαγραμμένου περιεχομένου στο Instagram ή της οριστικής διαγραφής του.

Βήμα 7: Πατήστε 'Επαναφορά',

Για τις Επισημάνσεις που διαγράφηκαν ενώ ήταν ενεργή ιστορία, γίνονται άμεσα ενεργές ιστορίες. Η διαγραφή των Επισημάνσεων από το αρχείο σας θα τα επαναφέρει στον φάκελο αρχειοθέτησής σας.

Βήμα 8: Πατήστε «Επιβεβαίωση» στην επόμενη οθόνη

Το πού εμφανίζεται το περιεχόμενο αφού αποκατασταθεί εξαρτάται από το πού διαγράφηκε.

  • Η επαναφορά των επισήμανσης από το αρχείο σας τα επαναφέρει στο αρχείο.
  • Η επαναφορά των πρόσφατων κοινοποιημένων Στιγμιότυπων ιστορίας το επαναφέρει στο προφίλ σας, καθιστώντας το άμεσα ορατό στους ακόλουθούς σας.

Εάν θέλετε να επαναφέρετε ένα Highlight στο αρχείο σας που έχει γίνει Active Story, μεταβείτε στο προφίλ σας και διαγράψτε το Highlight.

Αυτό θα το μετακινήσει στον φάκελο 'Αρχείο' όπου είναι ορατό μόνο σε εσάς.

Από εκεί, μπορείτε να κάνετε αλλαγές.

Πώς να επεξεργαστείτε τα αποκατεστημένα Highlights στο Instagram πριν από την κοινή χρήση

Για τις Ιστορίες, θέλετε να κάνετε κοινή χρήση, αλλά προτιμάτε να κάνετε αλλαγές πριν τις δημοσιοποιήσετε, ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται για να διαγράψετε ένα Highlight στο Instagram.

Εφόσον έχετε ενεργοποιημένη τη ρύθμιση 'Αποθήκευση ιστοριών σε αρχειοθέτηση', θα έχετε στη διάθεσή σας 30 ημέρες για να πραγματοποιήσετε τυχόν αλλαγές και να επαναφέρετε τα Σημαντικά σημεία από το αρχείο σας.

Κάθε φορά που προβάλλετε τον φάκελο 'Πρόσφατα διαγραμμένα' στην εφαρμογή Instagram, σας δείχνει πόσες ημέρες απομένουν για να διαγραφεί οριστικά.

Γιατί δεν λαμβάνω τον 6ψήφιο κωδικό από το Instagram για να επαληθεύσω ότι μπορώ να διαγράψω περιεχόμενο;

Ελέγξτε ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας είναι ενημερωμένα. Για να μπορέσετε να διαγράψετε ή να επαναφέρετε οριστικά περιεχόμενο στον λογαριασμό σας στο Instagram, χρησιμοποιείται έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων.

Ανεξάρτητα από το αν έχετε ενεργοποιημένο ή όχι τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

Το Instagram θα στείλει ένα αίτημα επιβεβαίωσης για να επαληθεύσει ότι είστε ο νόμιμος κάτοχος λογαριασμού με άδεια διαγραφής ή επαναφοράς περιεχομένου.

Για να ελέγξετε ή να ενημερώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για το Instagram

  1. Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ σας (κάτω δεξιά στην οθόνη)
  2. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ (πάνω δεξιά στην οθόνη)
  3. Πατήστε Ρυθμίσεις
  4. Πατήστε Λογαριασμός
  5. Πατήστε «προσωπικές πληροφορίες».
  6. Ενημερώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να λάβετε τον 6ψήφιο κωδικό επαλήθευσης από το Instagram.

Βήμα 1: Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ σας

Βήμα 2: Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ (πάνω δεξιά στην οθόνη)

Βήμα 3: Πατήστε Ρυθμίσεις

Βήμα 4: Πατήστε στο Λογαριασμός

Βήμα 5: Πατήστε 'Προσωπικά στοιχεία'

Βήμα 6: Ενημερώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να λάβετε τον 6ψήφιο κωδικό επαλήθευσης από το Instagram

Εάν αυτά τα στοιχεία είναι λανθασμένα, ενημερώστε τα εδώ, ώστε να μπορείτε να λάβετε το SMS επαλήθευσης ή το email επαλήθευσης για να διαγράψετε οποιοδήποτε περιεχόμενο από το Instagram. Εάν χρησιμοποιείτε email για επαλήθευση, ελέγξτε τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας/άχρηστα.